dimarts, 17 de desembre del 2013

Tallers de torrons al Col·legi Pius XII (Palma)

La satisfacció de la feina ben feta. Enhorabona, que tinguis un Nadal ben dolç!!!
Els alumnes de quart de primària del Col·legi Pius XII de Palma han participat aquest dimarts dels tallers de torrons que organitza Fita a Fita -serveis culturals i pedagògics-. Cati Pons, la nostra cuinera, ha compartit prop de quatre hores amb aquestes joves promeses de la rebosteria tradicional mallorquina. Han fet torrons de trufa, coco i cacauet. Han après les receptes i les han practicades, fins al punt que es troben perfectament capacitats per repetir-les a casa seva, en companyia dels seus familiars. Són senzilles i poden ser un bon entreteniment per passar els dies de vacances, a més de ser el millor camí per endolcir el Nadal.
La cuinera de Fita a Fita, Cati Pons, donant instruccions als alumnes del taller sobre com fer les trufes.
Cobrint de xocolata els torrons de coco.
Com sempre fem des de Fita a Fita -serveis culturals i pedagògics-, volem expressar el nostre agraïment més sincer a tot l'equip docent del Col·legi Pius XII i, molt especialment, als mestres de quart de primària Rosa Maria Boscana (4rtA) i Miquel Àngel Ferrà (4rtB) per tot el seu suport i confiança amb el nostre projecte.
Rosa Maria Boscana, tutora de 4rtA de primària
Miquel Àngel Ferrà, tutor de 4rtB de primària
Però sobretot volem felicitar a totes les nines i nins de quart de primària pel seu interès i participació. No hi ha dubte que sense uns receptors de la seva categoria, difícilment aconseguirien que els hi arribés tot allò que volem transmetre i compartir amb ells.
Mans de "petits mestres torroners" molts actives i participatives, i amb ganes de mostrar la seva obra.

GRÀCIES A TOTS PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ!!!
BON NADAL!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada