dilluns, 2 de desembre del 2013

Puig de Garrafa (Andratx)

Excursions amb encant per a famílies 8/12/2013
Puig de Garrafa 465m.
Hola famílies! Per aquest mes de desembre, Fita a Fita continua amb les seves propostes de senderisme per a totes les edats. Diumenge que ve, 8 de desembre, ens enfilarem al Puig de Garrafa (465m), a Andratx. Una talaia excel·lent sobre tot els sector de ponent de l'illa de Mallorca, sobretot cap al macís del Galatzó i la Trapa.
Impressionant marge d'accés al comellar de Can Pau.
Sortirem d'Andratx i pel comellar de Can Pau ens enfilarem fins a dalt del cim del puig de Garrafa. Després seguirem per la seva ampla i còmoda carena en direcció sud-oest per anar a cercar un pinaret proper on dinar (de pa en butxaca). La baixada la farem pel comellar de sa Teia per on sortirem al coll Andritxol i d'allà al poble, on acabarem l'excursió.

El preu per excursió és de 20€ per família. Per formalitzar la inscripció heu d'enviar un correu a info@fitaafita.com informant de l'activitat que vos interessa. Podeu fer el pagament mitjançant ingrés en el compte bancari BANCA MARCH 0061 0029 19 1675050118, indicant el nom de la família i excursió a la que vos inscriviu.

L'excursió es farà si hi ha un mínim de 4 famílies inscrites. Les sortides es faran amb cotxes particulars i el punt de trobada serà l'aparcament d'Ocimax (Carrer Leocadia Togores, Palma). Si teniu interès, se poden organitzar també en dissabte.

Pròxima sortida:
  • Avenc de Son Pou 22 de desembre
Voleu redescobrir la Serra des d'una altra perspectiva i en família? Voleu que els vostres fills coneguin d'una manera dinàmica i divertida els valors naturals i culturals de les nostres muntanyes? Si vos atreviu a donar la passa... FITA A FITA vos ofereix un raig d'excursions "amb encant", ideals per fer en família. No són itineraris massa llargs ni complicats, i discorren sempre per camí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada