dimecres, 18 de desembre del 2013

Més tallers de torrons al Col·legi Pius XII (Palma)


La satisfacció és molt gran en veure que fer un torró no és tant difícil, només requereix ganes, ordre i paciència.
Els alumnes de tercer de primària del Col·legi Pius XII de Palma tampoc no han volgut perdre's l'experiència de sentir-se per unes hores "mestres pastissers", vestir-se un davantal i posar en pràctica les divertides i llépoles receptes de torrons de la nostra cuinera de FITA A FITA, Cati Pons.
Amb el suport dels tutors de segon cicle, Miquel Prohens (3erA) i Esther Barceló (3erB), nines i nines han aprés aquest dimecres la fórmula secreta per endolcir el Nadal a casa i divertir-se amb pares, germans i padrins fent rebosteria tradicional. Les receptes són senzilles i només requereixen ganes, ordre i paciència a l'hora de fer-les.
Els alumnes han seguit amb molta atenció les explicacions de la cuinera Cati Pons.
Pastar i donar forma a les barres de torró és una de les experiències més vives i creatives.
Després toca afegir la xocolata amb molta de cura.
En el taller, els alumnes de tercer de primària de Pius XII de Palma han après i practicat les receptes de torrons de coco, cacauet i trufa. I després d'empaquetar-los per endur-se'ls a casa com un present nadalenc ben dolç, també han obtingut un full amb les receptes de les tres castes de torrons que han fet de la mà de Fita a Fita -serveis culturals i pedagògics-.
Cati Pons, la cuinera de Fita a Fita, ajudant a escampar la xocolata sobre els torrons de coco.
Tots els alumnes han demostrat una gran habilitat a l'hora de decorar el seu torró. 
Els torrons de cacauet demanen molta paciència, s'han de deixar refredar abans de començar a decorar-los.
Fer torrons és també una tasca en equip, en la que els alumnes compateixen experiència i sensacions.

Fita a Fita vol expressar el seu agraïment més sincer a tot l'equip docent de Pius XII per tot el seu suport i confiança en el nostre projecte pedagògic. I als alumnes, la nostra enhorabona pel seu comportament tant excel·lent. Confiam que els tallers de torrons hagin servit almanco per despertar la sensibilitat gastronòmica de nines i nins. Avui han tingut l'oportunitat d'entrenar-se com a "màsters xefs"
ENHORABONA A TOTS!!!
BON NADAL!!!
Podeu seguir Fita a Fita a través del Facebook i el Twitter. Podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic info@fitaafita.com i del mòbil 650.777.596


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada