dimecres, 25 de desembre del 2013

Comuna de Valldemossa

Excursions amb encant per a famílies 29/12/2013
Sa Comuna de Valldemossa amb la vila als seus peus.
Benvolgudes famílies,
aquest diumenge acomiadam el primer cicle d'excursions amb encant per a famílies amb una sortida "extra" molt especial. Ens enfilarem dalt del puig de sa Comuna de Valldemossa (700m) per fer un recorregut molt especial per un indret de gran bellesa i farcit d'històries. 
Pou de neu dels Cartoixos.
Ens passejarem pel Bosc dels Frares, veurem la casa de neu dels Cartoixos i recorrerem el pla d'en Penyalot, les voltes d'en Violí i travessarem ses Mossetes fins a assolir el cim. És una volta curta i per bon camí.
Camí del Bosc dels Frares.
El Teix des del cim del puig de Sa Comuna de Valldemossa.
De baixada, passarem per la font de na Llambies i el Molinet de la Beata. Per acabar, qui vulgui podrà gaudir de les coques de patata del forn de Can Molinas, banyades en una tassa de xocolata.
Qui s'hi apunta?
Molí de la Beata.
La sortida, com sempre, a les 10h; i el punt de trobada, davant l'Ocimax (Palma). El preu és de 5€ per persona i de 20€ per família (a partir de 4 membres). Per inscriure-vos heu d'enviar un correu a info@fitaafita.com amb les vostres dades (nom i llinatges, nombre de participants i un telèfon de contacte). Podeu fer el pagament mitjançant ingrés en el compte bancari BANCA MARCH 0061 0029 19 1675050118, indicant el nom de la família i excursió a la que vos inscriviu.
Pròximes sortides (primer trimestre 2014):
  • Ses Figueroles per Binibona (12 de gener)
  • Sant Salvador de Felanitx (26 gener)
  • Cova des Migdia, Bàlitx (9 de febrer)
  • Tossals Verds pel Clot d'Almedrà (23 de febrer)
  • Cova dels Ermassets, Fita del Ram (9 de març)
  • Castell d'Alaró per Orient (23 de març)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada