dimecres, 6 de novembre del 2013

CEIP Santa Catalina a l'exposició "80 anys amb tu" (1)

Amb els alumnes de cinquè de primària del CEIP Santa Catalina a la sala de l'Aljub des Baluard.
Fita a Fita ha guiat aquest matí 25 alumnes de cinquè de primària del Col·legi Públic Santa Catalina de Palma per l'exposició Radio Mallorca 80 anys, que se pot veure a la sala de l'Aljub del Museu d'Es Baluard fins diumenge que ve, 10 de novembre. Una iniciativa conjunta amb Radio Mallorca-Cadena SER amb la qual compartir amb els centres d'ensenyament una fita històrica, la commemoració de l'aniversari de la ràdio degana de les Illes Balears. Una emissora que nasqué el 1933 al carrer de la Pau de Palma i que de llavors ençà mai no ha deixat de perdre el contacte amb la gent, fent costat dia rere dia als seus oients amb una programació plural i diversa.
El director de l'escola, Joan Carles Arévalo, i la mestra de català, Fina Méndez, amb els alumnes.
Però la ràdio no ha estat sempre com la coneixem ara. Per això la importància de l'exposició, perquè descriu la manera que ha anat evolucionant al llarg de la història, amb totes les seves grandeses i contradiccions. Però això és el món de la comunicació i de la ràdio, el batec viu i constant de les persones a través de les ones.
Alumnes del CEIP Santa Catalina firmant en el llibre de visites de l'exposició "Radio Mallorca 80 anys"
Ha estat un recorregut d'una hora, molt intens i participatiu. On els alumnes de cinquè de primària del CEIP Santa Catalina han manifestat el seu interès per la manera de fer els programes de ràdio, tant informatius com d'entreteniment, i fins i tot s'han atrevit a fer proves davant els micròfons. Qui sap si en un futur no massa llunyà un d'ells hi trobarà la seva professió com a comunicador a una emissora de ràdio? En qualsevol cas, quina experiència avui amb Radio Mallorca i Fita a Fita!!!
Qui sap si entre tots en sortirà un de periodista? D'entrada, provaren de posar-se davant els micròfons.
Acompanyant els alumnes de cinquè de primària, també han acudit a la visita a l'exposició Radio Mallorca 80 anys, en el Museu d'Art Modern i Contemporani d'Es Baluard, el director del CEIP Santa Catalina, Joan Carles Arévalo, i la mestra de català, Fina Méndez.
Gràcies a tots pel vostre interès i participació!!!

3 comentaris: