dilluns, 18 de novembre del 2013

Font des Pi per la canaleta de Solleric (Alaró)

Excursions amb encant per a famílies 24/11/2013
Canaleta de Solleric.
Fita a Fita es torna a posar en marxa aquest diumenge amb una nova excursió amb encant per a famílies. La ruta escollida és la Font des Pi a través de la canaleta de Solleric a Alaró. Es tracta d'un itinerari que discorre per un dels paratges més bells i espectaculars de la Serra de Tramuntana, el torrent d'Almadrà.
Com sempre, la sortida es fa amb cotxes particulars i el preu per família és de 20€. El punt de trobada, davant la porta principal dels cines Ocimax de Palma.
Font des Pi, dins del torrent d'Almadrà.
Es tracta d'una excursió senzilla, que discorre sempre per bon camí i amb no massa desnivell. Només la travessia per la canaleta de Solleric requereix un poc d'esment, tot i que qui vulgui pot estalviar-se aquest tram seguint els túnels d'Emaya, que baixen des del Pla de Cúber (imprescindible l'ús de llanterna).
Gaudireu d'un paisatge únic i recorrereu una part important del nostre patrimoni hidràulic de Mallorca. La síquia fou creada originalment a per abastir d'aigua l'antiga alqueria islàmica de Xular, a partir de la font des Pi que neix del mateix llit del torrent d'Almedrà. La canaleta va ser condicionada novament en el segle XVIII, a la mateix època en que es construïa la de Massanella. Una mostra del geni dels margers en l'execució d'obres hidràuliques.
Canaleta de Solleric.
DESCOBREIX LA SERRA AMB "FITA A FITA"
Voleu redescobrir la Serra des d'una altra perspectiva i en família? Voleu que els vostres fills coneguin d'una manera dinàmica i divertida els valors naturals i culturals de les nostres muntanyes? Si vos atreviu a donar la passa... FITA A FITA vos ofereix un raig d'excursions "amb encant", ideals per fer en família. No són itineraris massa llargs ni complicats, i discorren sempre per bon camí. 
Pròximes sortides:
  1. Puig de Garrafa   8 de desembre
  2. Avenc de Son Pou   22 de desembre
  • El preu per excursió és de 20€ per família
  • Per formalitzar la inscripció heu d'enviar un correu a info@fitaafita.com informant de l'activitat que vos interessa. 
  • Podeu fer el pagament mitjançant ingrés en el compte bancari BANCA MARCH 0061 0029 19 1675050118, indicant el nom de la família i l'excursió a la que vos inscriviu.
  • L'excursió es farà si hi ha un mínim de 4 famílies inscrites.
  • Les sortides es faran amb cotxes particulars i el punt de trobada serà davant l'accés principal dels cines Ocimax de Palma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada