dimarts, 5 de novembre del 2013

Alumnes de Cas Capiscol a l'exposició "80 anys amb tu"

Una cinquantena d'alumnes de cinquè de primària del CP Cas Capiscol de Palma han assistit aquest dimarts dematí a la visita guiada per FITA A FITA a l'esposició "Radio Mallorca 80 anys" a la sala de l'Aljub del Museu d'Art Modern i Contemporani d'Es Baluard. Una iniciativa conjunta de Radio Mallorca-Cadena SER i la nostra empresa de serveis culturals i pedagògics amb la finalitat d'acostar el món de la ràdio als escolars, fer-los veure i entendre la importància dels mitjans de comunicació en la construcció d'una societat, a més de resseguir la història més recent del nostre país a través dels fets de la ràdio.
Amb els alumnes de 5è A de primària del CP Cas Capiscol de Palma.
Repartits en dos grups de 25, els alumnes han seguit l'itinerari històric de l'exposició que s'inicia amb la creació de Radio Mallorca l'any 1933 en el carrer de la Pau de Palma, molt a prop del Baluard-Museu d'Art Modern i Contemporani, i que segueix per totes les fites de la història contemporània espanyola fins arribar a l'actualitat d'una ràdio líder en informació, opinió i audiència. Els escolars de cinquè de primària han vengut acompanyats de les seves tutores, Laura Roman i Cati Roig, a més de la mestra d'atenció a la diversitat, Carme Valenzuela, i el director del centre, Vicenç Garcia. 
Amb els alumnes de 5è B de primària del CP Cas Capiscol de Palma.
Tots ells han volgut deixar testimoni escrit del seu pas per l'exposició "Radio Mallorca 80 anys".
Gràcies als alumnes, que hi han posat molt d'interès, i a la seva insaciable curiositat sobre totes les qüestions referides al món de la ràdio -elaboració dels espais informatius i d'entreteniment, la ràdio-fórmula o l'evolució dels mitjans tècnics- han fet que la visita fos tot un èxit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada