divendres, 10 de gener del 2014

Alumnes del col·legi El Temple rere la petjada de l'Arxiduc

VIU LA CULTURA I L'ARXIDUC LLUÍS SALVADOR D'ÀUSTRIA
El grup d'alumnes i els seus mestres i tutors en el Pla des Pouet.
Quaranta-nou alumnes de primer i segon d'ESO del Col·legi el Temple de Palma -acompanyats dels seu mestres i tutors: Ferran, Ana i Montse- han fet avui (10/01/2014) un recorregut de muntanya per la Talaia Vella de Valldemossa, un dels racons més emblemàtics i bells del paisatge que configurà l'Arxiduc Lluís Salvador d'Àustria (1847-1915) entre final del segle XIX i començament del XX.
Joan Carles Palos (esquerra) amb na Montse, n'Ana i en Ferran, mestres i tutors del Col·legi El Temple.
El Puig Major de Son Torrella, vist des de la caseta de la Talaia Vella
El recorregut de 5 hores ha permès al grup conèixer sobre el terreny el llegat patrimonial de l'Arxiduc. Especialment, aquell que s'integra dins les possessions de Son Gual i Son Moragues. L'itinerari ha estat el següent: Valldemossa-Capella del Cor de Jesús-Font de s'Abeurada-Pla des Pouet-Mirador de Can Costa-Caseta de sa Talaia Vella-Mirador des Garriguer-Coll de s'Estret de Son Gallard-Pla des Pouet-Valldemossa.
El Puig de Galatzó i la mola de Planícia des del camí de la Talaia Vella.
El grup d'escolars del Col·legi El Temple en el cim de la Talaia Vella.
En qualsevol cas, d'allò que es tractava era d’oferir als alumnes un excursió didàctica, guiada per Joan Carles Palos (Fita a Fita), excursionista i gran coneixedor de les més belles rutes de la Serra de Tramuntana.
GRÀCIES PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada