dijous, 2 de gener del 2014

Excursions amb encant per a famílies 2014

Les fites són aquests muntets de pedres que ens trobam per la muntanya i que ens indiquen el camí a seguir; com més grans són les pedres i més altes les fites, millor aguantaran el pas del temps i més visibles seran de lluny. Són l'exemple de l'experiència compartida, apresa i ensenyada, sòlida i inesborrable.

Benvolgudes amigues i amics,
les "excursions amb encant per a famílies" es tornen a posar en marxa aquest mes de gener amb una oferta nova i variada. Una vegada més, vos convidam a redescobrir la Serra de Tramuntana i altres indrets de la nostra geografia, tots ells plens d'història i d'històries a compartir.
Ses Figueroles.
FITA A FITA vol que visqueu una experiència única en família. 
Durant el primer trimestre de 2014, vos proposam recórrer diferents indrets de la nostra geografia, d'un gran valor natural i paisatgístic. El calendari d'activitats previst és el següent:
  • Ses Figueroles per Binibona (12 de gener)
  • Sant Salvador de Felanitx (26 gener)
  • Fita del Ram i Cova dels Ermassets (9 i 15 de febrer)
  • Tossals Verds pel Clot d'Almedrà (23 de febrer i 1 de març)
  • Cova des Migdia, Bàlitx (9 i 15 de març)
  • Castell d'Alaró per Orient (23 i 29 de març)
Camí del Castell d'Alaró.
Totes les excursions discorren per camí i són bones de fer, tant pels petits com pels més grans. Com sempre, és molt important anar equipat amb robat i calçat de muntanya. Una equipament adequat que ens protegeixi del fred i de l'aigua, però sobretot, que ens permeti caminar còmodament pels camins pedregosos de la Serra. 
Com sempre, qualsevol dubte o consulta que ens volgueu fer arribar, no dubteu a telefonar-nos o a escriure'ns un correu a info@fitaafita.com.
Cova del Migdia.

Les sortides, com sempre, són a les 10h; i el punt de trobada, davant l'Ocimax (Palma). El preu és de 5€ per persona i de 20€ per família (a partir de 4 membres), i inclou una assegurança en cas d'accident. Per inscriure-vos heu d'enviar un correu a info@fitaafita.com amb les vostres dades (nom i llinatges, nombre de participants i un telèfon de contacte). Podeu fer el pagament mitjançant ingrés en el compte bancari BANCA MARCH 0061 0029 19 1675050118, indicant el nom de la família i excursió a la que vos inscriviu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada