dilluns, 28 d’octubre del 2013

Un recorregut ple de música


Finalitzen els tallers de música FITA A FITA a Cas Caspiscol
El grup de 3 anys ha estat el primer a participar del taller "Un recorregut ple de música".
Avui han acabat els tallers de música de Fita a Fita al Col·legi Públic Cas Capiscol de Palma. Durant una setmana, un total de 285 alumnes, d'entre 3 i 11 anys, han participat de les activitats dissenyades i dirigides per Yanhire Llabrés.
Yanhire Llabrés és la coordinadora i doncent dels tallers de música.
Els tallers de música cerquen promoure la sensibilització musical i fomentar la creativitat.
Avui ha estat el torn dels més petits, amb els grups de 3 (Marta Mas, tutora), 4 (Encarna Bennàssar, tutora) i 5 anys (Maria Ginard, tutora), els quals han participat en el taller "Un recorregut ple de música". Una activitat que vol promoure la sensibilització musical i fomentar la creativitat de l’infant, deixant que el cos i la seva imaginació es moguin al ritme de la música tot generant un conte musical motriu. La mestra de suport d'educació infantil, Valva Villena, també ha assistit al curs.
Els tallers s'han desenvolupat a la biblioteca del CP Cas Capiscol.
Des de Fita a Fita volem agrair a tot l'equip docent del col·legi públic Cas Capiscol de Palma la seva confiança i suport al nostra projecte. I molt especialment, volem donar les gràcies a Vicenç Garcia, director, Ana Eva Àlvarez, cap d'estudis i mestra de música, i Llorenç Perelló, secretari i mestre d'educació física per l'interès mostra cap a la nostra oferta de tallers i activitats. Esperam haver contribuït de manera modesta a la bona feina que es fa en aquest centre pel bé dels alumnes i de tota la comunitat educativa.
Moltes gràcies!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada