dijous, 2 de maig del 2013

Fita a Fita roda per Eivissa

"La ruta de les fonts"
(Santa Gertrudis de Fruitera)
Es Broll des Buscatell
Per una vegada, i sense que serveixi de precedent, Marga Vives (@keleque #avivirbaleares) i un servidor (@Tronc96 @Fita_a_Fita) ens llevàrem les botes de muntanya i ens calçàrem unes sabatilles esportives per pujar-nos d'alt d'una bicicleta i fer una volta per Eivissa. Va ser a l'espai FITA A FITA que s'emet cada diumenge a les 12:30 a A VIVIR QUE SON DOS DÍAS, el programa matinal dels caps de setmana a la Cadena Ser. 
Pedro Guasch, autor del bloc "Rutas por Ibiza en bici"
I ho férem de la mà de Pedro Guasch, un especialista en "bicisenderisme" i autor del bloc "Rutas por Ibiza en bici", qui ens guià per "la ruta de les fonts", una volta circular de 28 km amb partida i arribada a Santa Gertrudis de Fruitera, municipi de Santa Eulària des Riu. Descobrírem paratges bells i plens de vida, d'on brollen les aigües subterrànies més importants de l'illa. Paisatges únics i racons inoblidables, amb un important llegat històric i etnològic. Visitàrem la font de Cotella, Es Broll des Buscastell i la font de Gatzara, que serveixen l'aigua i donen la vida a un bon grapat de véndes i parròquies d'Eivissa.
Font de Gatzara
L'itinerari és apte per qualsevol aficionat a les passejades en bicicleta i se pot fer en dues hores i mitja. Aquí teniu l'enllaç cap a la pàgina de Pedro Guasch, on hi trobareu tota la informació i l'àudio del programa emès el 28 de maig de 2013. BONA RUTA!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada