diumenge, 15 de setembre de 2013

Nous camins, noves fites

Publicitat elaborada per la revista Borino Ros
FITA A FITA
Serveis culturals i pedagògics
Estimats amics,
a la vida generam, compartim i participam d'experiències que, des de la seva humil quotidianitat, ens proporcionen satisfaccions i coneixements que van molt més enllà del que en realitat representen i ens pensam. La vida és sovint com una experiència per la muntanya. Pots seguir un camí traçat i ben fitat (l'experiència apresa) o trobar-ne un de nou i fitar-lo perquè altres també el segueixin (l'experiència creada i compartida). Això és FITA A FITA...
Va començar com un bloc per parlar de senderisme i de medi ambient, per seguir després com un espai radiofònic d'excursions virtuals cada diumenge a les 12:30h a A VIVIR QUE SON DOS DÍAS-BALEARES (Cadena SER/Radio Mallorca) i com una col·laboració mensual a la revista BORINO ROS. A tot això se li suma ara també la ruta setmanal que surt publicada els dissabtes en el diari ARA Balears.
Però FITA A FITA és sobretot una experiència de tota una vida dedicada a la muntanya, primer de la mà de mon pare i després en companyia de molta més gent, de la qual he après tot allò que sé i som ara. Era, idò, lògic que d'una o altra manera tot això esdevingués en un episodi nou i molt important a la meva vida, personal i professional.
Per tant, aprofito l'ocasió per anunciar-vos que he iniciat una nova etapa a la meva vida, personal i professional, amb la posada en marxa del projecte FITA A FITA, serveis culturals i pedagògics. Es tracta d'una iniciativa empresarial orientada a escoles, famílies i col·lectius diversos amb la que els hi posam al seu abast un ampli catàleg de tallers i activitats orientades a:
 • contribuir al foment de valors i principis.
 • ajudar al desenvolupament de la sensibilitat, la creativitat i l'emprenedoria.
 • fomentar el respecte a la igualtat de gènere, la interculturalitat i el medi ambient.
Tots aquest aspectes teòrics els trobareu explicats al primer full del tríptic que vos he adjuntat.
Tríptic presentació de FITA A FITA
Fita a Fita és un projecte col·lectiu. L'integren un grup de persones formades i emprenedores que volen seguir posant fites noves en el seu camí, generant experiències que siguin d'utilitat per a totes les persones que vulguin seguir la ruta que us proposam a través de tots els tallers i activitats que figuren al catàleg.
Tríptic amb el catàleg de serveis de FITA A FITA
Si voleu més informació sobre totes les activitats i tallers que vos oferim vos podeu adreçar directament a mi a través del mòbil i del correu electrònic:
Joan Carles Palos
joancarles@fitaafita.com
650.777.596
Personalment, és una etapa nova plena d'interrogants. Però això no m'atura a seguir amb el projecte; tot al contrari, les pors i els dubtes que sorgeixen pel camí son i seran la força que m'empenyi cap endavant. Aquest projecte està dedicat a tots aquells que en un moment de la meva vida heu posat una fita en el meu camí perquè seguís el camí correcte i no me perdés. Gràcies de tot cor!!!
Tota la gent que integram FITA A FITA esperem que aquesta iniciativa empresarial que tant ens apassiona i amb la que hi hem estat treballant amb tanta il·lusió uns apassioni i il·lusioni també. En breu, posarem en marxa un web i un perfil a Facebook on aniran apareixent totes les propostes noves que llancem al mercat.
FITA A FITA fem camí. Seguiu les fites i mai no vos perdreu!!!

5 comentaris:

 1. Enhorabona, amic! Molta salut i ventura pel nou projecte!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Moltes gràcies, amic i "fita" inspiradora d'aquest projecte!!!

   Elimina
 2. Joan Carles,Enhorabona i molta sort en aquesta nova "fita" que et proposes posar en marxa, estic completament segur que serà tot un èxit, igual que qualsevol cosa que et decideixes dur a terme.

  ResponElimina
 3. Mi más efusiva enhorabuena Presidente.
  Un Blog más que seguir puntualmente. Ni como jubilado me van a ser suficientes las horas del día.
  Un afectuoso abrazo,

  ResponElimina
 4. Endavant Joan Carles! Seguirem les 'fites' per no perdre la bona sendera.
  Una abraçada.

  ResponElimina